lifestyle

O cafenea la tine acasă

Da, iubesc să beau cafea!

Oricât ar spune lumea că dependența de cofeină nu e bună, îmi asum. Nu fumez, nu mă droghez, nu beau alcool, nu consum zahăr, produse pe bază de făină însă, o cafea cu spumă de lapte dimineața și în cursul zilei, e o adevărată plăcere.

Cafeaua mea preferată este făcută de un brand care la noi nu există, din păcate. Cafeaua de la Costa Coffee mi se pare cea mai gustoasă și cremoasă. Beau cu plăcere și de la alte branduri și cafenele însă, dimineața îmi place să mi-o prepar singurică, în căldura căminului meu, în pijama fără să trebuiască să ies să o cumpăr de undeva.

De la cafeaua la ibric și faimoasele filtre de cafea, am ajuns să folosesc un espressor De’Longhi la recomadarea unor prieteni italieni. Îl folosesc de mulți ani deja și sunt mulțimită de el. Este un espressor manual care funcționază cu cafeaua gata măcinată, are și un dispozitiv pentru spumă de lapte pe care, recunosc, din lenea de a-l curăța după fiecare utilizare, îl cam evit și torn laptele direct peste cafea.

Acesta este unul dintre motivele pentru care m-am îndrăgostit de noul Espressor complet automat De’Longhi Primadonna Elite. În afara faptului că este o bijuterie printre electrocasnicele mele, că are un ecran cu touchscreen, un design modern cu tot felul de lumini, grafice, cu poze foarte releavnte a băuturilor pe care le poate prepara, că este foarte ușor de folosit și de reglat intensitatea cafelei sau a nivelului de spumă a laptelui, se curăță singur!!! Da, după fiecare cafea, te atenționează că începe procesul de curățare. Vis!

O altă minune o reprezintă aplicațiile pe telefon care comunică cu aparatura din casă. O astfel de aplicație are și acest espressor. O downloadezi, îți personalizezi contul și de oriunde din casă, îi comanzi espressorului De’Longhi Primadonna Elite băutura dorită. E aproape mai bine decât la cafenea unde trebuie să stai la coadă ca să o comanzi.

Prețul mașinăriei e destul de piperat însă, ca orice obiect de lux, se diferențiază de concurență prin calitate și performanță. E unul dintre obiectele de pus pe wish list, pentru Moș Craciun, ziua femeii, Iepuraș sau un cadou de nuntă 🙂

Pe mine m-a convins!

delonghi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *