lifestyle

Detoxul garderobei

În fiecare toamnă, când fac schimbul garderobei de la cea de vară, la cea de toamnă-iarnă, aleg haine pe care nu le mai port și le donez.

Tendințele se schimbă, apar colecții noi și ajung la concluzia că tot cumpăr haine și accesorii, iar pe cele vechi, purtate de cele mai multe ori doar o dată sau de două ori, nu le mai îmbrac.

Stiliștii spun că dacă doi ani la rand nu ai purtat un articol vestimentar, nu o vei mai face, așa că donează-l, vinde-l și astfel cineva se va bucura de el.

Am observat că ușor ușor am ajuns și la o maturitate stilistică și, dacă până acum ceva timp dressing-ul meu era plin de culoare și croieli care mai de care mai interesante, acum aleg mai mult calitatea, confortul și utilitatea.

Mă bucură enorm să pot face alte persoane fericite și să fac pachețele cu haine, pe care le donez cu dragă inimă cunoscuților sau celor care nu au posibilități materiale să învestească în haine noi. Însă, anul acesta, mi-a surâs și ideea unui shop my closet, pentru că am multe articole vestimentare de care m-am atașat, pe care le-am păstrat în garderobă la gândul că poate, într-o zi, le voi repurta, haine aproape noi, majoritatea purtate doar pentru poze, destul de scumpe, pe care nu m-am îndurat să le dau unora care poate nu le vor aprecia la adevărata valoare. Așa că, pentru prima oară, îmi vând garderoba.

Unde?

la Sophisticat Yard Sale, weekend-ul acesta la Distrikt 42, cel mai cool Gastropub din Bucuresti, Str. Sf. Dumitru nr.3 în Centrul Vechi, vis a vis de Teatrul de Comedie, unde și alte pasionate de shopping dau o nouă șansă articolelor vestimentare pe care, din diferite motive nu le mai folosesc.

Noi ne vedem sâmbătă, de la ora 11 la 18, să bem o cafea, să scotocim prin comorile ascunse din dulapul meu și să ne cunoaștem, să socializam offline, căci în online o tot facem.

Vă aștept mâine acolo!

Link către pagina evenimentului  
Link către sophisticat.ro

🆓 Intrarea la târg este LIBERA pentru vizitatori
Reciclam împreuna pentru o societate responsabila♻️🌏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *